Állatorvosi asszisztens képzés

Tanfolyam

Állatorvosi Asszisztens rész-szakképesítés

A Kisállatgyógyászati Asszisztensek olyan magasan képzett egészségügyi szakemberek, akik mögött komoly tudás és felkészültség áll. Iratkozz be, ne késlekedj, ha elvégzed a Magyar Felnőttképzési Centrum Állatorvosi Asszisztens tanfolyamát, akkor rengeteg lehetőség közül választhatsz és egy igazán változatos pályán helyezkedhetsz el. Garantáljuk, hogy ha kitartó vagy, akkor hosszú álláskeresés veszélye biztos nem fenyeget, ugyanis a Kisállatgyógyászati szférában nem ritka a munkaerőhiány. Ezért nagyon hamar megtalálhatod a számításodat.
A biztos elhelyezkedés feltétele azonban a képzésünk elvégzése. Tanfolyamainkat gyorsan, eredmény-és gyakorlatorientáltan tudod elvégezni, magas szintű szakmai segítségnyújtás, illetve képzett Állatorvosok segítségnyújtása mellett. Állatorvosi Asszisztens leendő kollégákra specifikált egyéni pedagógiai módszerrel szinte 100%-os sikerességgel készítünk fel a vizsgára.

Hogy miben rejlik sikerünk titka? Oktatóink között találod azokat a területükön legfelkészültebb Állatorvosokat, akik a mai napig odaadóan, hivatásként megélve végzik Állatorvosi szolgálatukat az ország legnevesebb Állatkórházaiban. Ha te is szeretnéd a Kisállatgyógyászat szakmában megtalálni a számításodat, akkor neked ajánljuk a képzéseinket. Immár 10 éve vagyunk jelen a magyar felnőttoktatásban, és közel 10 éve tudjuk, hogy ha tanulni szeretnél, akkor vágj bele most, ne késlekedj! Tudjuk, hogy mit szeretnél, segítünk elérni a céljaidat!

 

Milyen feladatkörökben működhetsz közre, mint profi Kisállatgyógyászi Asszisztens, ha elvégzed az Állatorvosi Asszisztens tanfolyamunkat?

 • Az állatorvosi asszisztens állategészségügyi ismereteinek birtokában közreműködik a betegvizsgálat, betegellátás, szűrővizsgálatok, kórboncolás, sebészeti, szaporodásbiológiai és járványvédelmi feladatok végrehajtásában;
 • Gondoskodik az állatok szakszerű, higiénikus elhelyezéséről;
 • Az Állatorvosi Asszisztens képzés elvégzése után képes elvégezni az állatok szűrő- és diagnosztikai vizsgálata során az állatok azonosítását, balesetmentes rögzítését, a vizsgálati terület feltárását;
 • Az egyszerűbb betegségeket az állatorvos utasításai szerint, annak felügyelete mellett kezeli;
 • A sebészeti beavatkozásoknál közreműködik az állatok előkészítésében, valamint segédkezik a sebészeti beavatkozások végrehajtásában;
 • A kezeléseket, műtéteket követően elvégzi az előírt utókezeléseket, beadja a szükséges gyógyszereket.

 

Mi az Állatorvosi Asszisztens képzés célja?

 • A Kisállatgyógyászati asszisztens képzés során a célunk, hogy a végzettséget szerzett személy az oktatás során megismerje a kisállatok anatómiáját, élettanát, tipikus betegségeit és felkészüljön a gyógyításukhoz szükséges alapvető eljárások alkalmazására.
 • A tanfolyam elvégzése után az állatorvos irányításával, felügyeletével, és utasításai szerint képes legyen elvégezni az asszisztensekre átruházható szolgáltatói kisállat-egészségügyi részfeladatokat. Az állatorvosi asszisztens képzés során felkészül a kisállatok gyógyításával és az elpusztult állatok kezelésével összefüggő előírások szerint a feladatok végzésére, alkalmazza a biztonságos munkavégzéshez szükséges protokollokat. Egyik fő célunk, hogy a hallgatók megismerjék és betartsák a munkabiztonsági, környezetvédelmi és hatósági előírásokat.
 • A kisállatgyógyászati asszisztens képes lesz ápolni a beteg állatokat, segíteni a laboratóriumi mintavételeknél, a mesterséges megtermékenyítésnél, a műtéteknél, az adminisztratív feladatoknál, a bizonylatok kiállításánál, az ügyfelekkel, a kisállat tulajdonosokkal való kapcsolattartásban.
 • A fent említett készségek, képességek, és tudás elsajátításával a kisállatgyógyászati asszisztens képes lesz az állatorvosi praxis munkáját hatékonyan és szakszerűen megkönnyíteni.

 

Miért válaszd a Magyar Felnőttképzési Centrumot az állatorvosi asszisztens képzés elvégzéséhez?

 • Oktatóink több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkeznek, akik amellett, hogy kiváló pedagógusok, a legjobb szakemberek is a saját területükön.
 • Nem csak oktatunk, hanem az Állatorvosi Asszisztens tanfolyam elvégzése után hatékonyan segítünk tanácsadással az álláskeresésben is.
 • A lehető legrövidebb idő alatt, rugalmas időrendben, a haladási tempódhoz igazítva végezheted el a Kisállatgyógyászati Asszisztens tanfolyamot.
 • Profi felkészítés mellett biztos lehetsz benne, hogy a vizsgád sikeres lesz. Sikerességi rátánk megközelíti a 100%-ot!
 • Tananyagunkat mi fejlesztjük, a hallgatóink visszajelzéseit folyamatosan beépítjük, felhasználjuk.
 • Elméleti óráinkat nem csak offline – tanteremben hanem E-learning formában is megtartjuk az állatorvosi asszisztens képzés során, így nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz valamiről.

ŐSZI AKCIÓ! vagy Végezd el bármelyik tanfolyamunkat akár INGYEN!

Csökkentsd saját tanfolyamod árát!

Iratkozzon be 1 barátod és 10 % kedvezményt kapsz!
Iratkozzon be 2 barátod és 20 % kedvezményt kapsz!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és küldjétek be jelentkezési lapotokat minél hamarabb!