Élelmiszer-eladó

Tanfolyam

Miért válaszd a bolti eladó – élelmiszer-eladó képzést?

A munkaerőpiaci felmérések igazolják, hogy az szakképesítéssel rendelkező élelmiszer-eladók, azaz bolti eladók viszonylag könnyen találnak maguknak megfelelő állást. A kiskereskedelemben egyre nagyobb szerephez jutnak a szakáruházak, így többek között az élelmiszer, a vegyi áru és a szórakoztatóipari szaküzletek, ahol megfelelő képesítéssel és ismeretekkel rendelkező élelmiszer eladó kollégákra van szükség. Ráadásul válság ide, válság oda, a vásárlók arra törekednek, hogy a legalapvetőbb árucikkben, a minőségi élelmiszerben ne szenvedjenek hiányt, ezért jövedelmük egyre növekvő hányadát élelmiszerboltokban költik el.

A különböző médiumokban megjelenő reklámok szintén egyre hangsúlyosabban foglalkoznak az egészséges élelmiszerekkel, divatba jöttek a biocikkek, a gyógynövények – a fogyasztók keresik az újdonságokat és a természetes összetevőkkel rendelkező árukat, ezért szakképeztt bolti eladókra, azaz élelmiszer-eladó mindig is szükség volt, van és lesz.

 

Miért válaszd a Magyar Felnőttképzési Centrumot?

  • Oktatóink több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkeznek, akik amellett, hogy kiváló pedagógusok, a legjobb szakemberek is a saját területükön.
  • Nem csak oktatunk, hanem a bolti eladó – élelmiszer-eladó – tanfolyam elvégzése után hatékonyan segítünk tanácsadással az álláskeresésben is.
  • A lehető legrövidebb idő alatt, rugalmas időrendben, a haladási tempódhoz igazítva végezheted el az élelmiszer-eladó tanfolyamot.
  • Profi felkészítés mellett biztos lehetsz benne, hogy a vizsgád sikeres lesz. Sikerességi rátánk megközelíti a 100%-ot!
  • Tananyagunkat mi fejlesztjük, a hallgatóink visszajelzéseit folyamatosan beépítjük, felhasználjuk.
  • Elméleti óráinkat nem csak offline – tanteremben hanem E-learning formában is megtartjuk, így nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz valamiről.

 

Mi a bolti eladó tanfolyam célja?

Az Élelmiszer-eladó tanfolyam célja, hogy a résztvevők alkalmassá váljanak élelmiszer boltokban, szupermarketekben, hipermarketekben az élelmiszerek értékesítése mellett a csemege pultban történő munkavégzésre is. A hagyományos kereskedelmi formák mellett alkalmassá válnak az élelmiszer-eladó tanfolyam sikeres elvégzésével az online platformokon történő élelmiszerek értékesítésére is. Az bolti eladó szakmai ismeretinek köszönhetően termékajánlás mellett feladata a vevők érdeklődésének felkeltése, az áru ellenértékének elszámolása, törzsvásárlói programok és hűségkedvezmények érvényesítése.

SZENZÁCIÓS
"NYERŐ PÁROS" AKCIÓ!

Jelentkezz barátoddal, ismerősöddel együtt bármelyik tanfolyamunkra és zsebeljetek be 10-10 % kedvezményt fejenként!

Sőt!
Hozz magaddal 10 tanfolyamra jelentkezőt és INGYEN VÉGEZHETED EL A KIVÁLASZTOTT TANFOLYAMOT!

További 10 % kedvezményben részesülnek törzs hallgatóink!
Ha nálunk végeztél már el bármilyen képzést, a következő tanfolyamod árából automatikusan 10 % kedvezményt biztosítunk számodra!