Fegyveres biztonsági őr

Tanfolyam

Fegyveres biztonsági őr tanfolyam Debrecen, Nyíregyháza, Békéscsaba, Mátészalka, Miskolc és Kisvárda vonzáskörzetében, akár online is!

 

A Fegyveres Biztonsági Őrök olyan kiképzett biztonsági szakemberek, akik szolgálatukat kényszerítő eszközökkel látják el, melyhez hozzátartozik akár automata lőfegyver is.
Iratkozz be, ne késlekedj, ha elvégzed a Magyar Felnőttképzési Centrum Fegyveres Biztonsági Őr tanfolyamát, akkor rengeteg lehetőség közül választhatsz és egy igazán izgalmas pályán helyezkedhetsz el.

A szektorban hosszú álláskereséssel nem kell számolnod, mert a Fegyveres Biztonsági Őr szektorban, akár a Rendőrségnél, a Magyar Honvédségnél, vagy magán őrző-védő cégeknél nem ritka a munkaerőhiány, és a Nálunk végzett hallgatólat jó szívvel alkalmazzák.
A biztos elhelyezkedés feltétele azonban a képzésünk elvégzése. Tanfolyamainkat gyorsan, eredmény-és gyakorlatorientáltan tudod elvégezni, magas szintű szakmai segítségnyújtás mellett.
Hogy miben rejlik sikerünk titka? A trénereink között találod azokat a biztonsági tanácsadókat, ex-katonákat és rendőröket, akik több évet szolgáltak fegyveres szervezetek kötelékében. Ők azok, akik csak azt tanítják, ami szükséges, ami kell és amit tényleg használni fogsz a munkád során.

Tudjuk, hogy mit szeretnél, segítünk elérni a céljaidat!

 

A vagyonőr tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség: érettségi bizonyítvány

 

Mik azok a tevékenységek, amit a vagyonőr képzés során elsajátítva a részszakma keretében elláthatóak?

 • Akár határrendészeti és határőrizeti feladatokat is.
 • A Rendőrség munkájának hatékony segítése közúti-, vasúti- és vízi közlekedési útvonalakon.
 • Képes fegyverrel biztosítani, hogy a felügyelete alatt lévő járművekre illetéktelen személyek ne szálljanak fel, vagy azt engedély nélkül ne hagyják el, valamint az ellenőrzött személyek tárgyakat, értékeket, iratokat, tiltott anyagokat jogosulatlanok számára átadjanak.
 • Képes ellenőrizni a munka-vagy egyéb célból érkezőket olyan objektumokba, amik magas biztonsági besorolásúak. Továbbá figyeli a létesítményt és környékét, valamint légterét, az objektum felvezető útjain történő jogtalan áthaladást megakadályozza, az elkülönített helyen történő ellenőrzés végrehajtására kijelölt helytől illetéktelenek távol tart, a kutatási feladatok végrehajtását biztosítja a szerelvények és szállítmányok áthaladásával egyidőben.
 • A megbízó által meghatározott tartalmú őrutasítás alapján az ellenőrzéshez rendszeresített technikai eszközök alkalmazásával az őrzött létesítménybe történő be- és kiléptetést a személyek azonosításával, csomagjuk és/vagy gépjárművek átvizsgálásával, a kereskedelmi egységek (üzletek, elárusító helyek) biztosítását, őrzését és a helyszínen tartózkodó személyek védelme.
 • A Fegyveres Biztonsági Őr tanfolyam keretében megszerzett ismeretekkel az összeköttetésre szolgáló és a telepített biztonság-technikai eszközök, rendszerek kezelésével létesítményt, kereskedelmi vagy logisztikai létesítményeket, magánlakásokat őriz, az utasítások szerint a személy és vagyonőr az őrzött létesítmény helyiségeinek kulcsait kezeli.
 • Belső és közterületi járőrszolgálatot, őrzési, létesítmény védelmi feladatot lát el, helyszín ellenőrzést végez riasztásra kivonuló szolgálat tagjaként.
 • Szállításokat és szállítmány-kíséréseket hajt végre pénz-és értékszállítás vonatkozásában.
 • A feladat végrehajtás során intézkedésekről az alá-fölé rendeltségi viszonyok betartásával és betartatásával a Fegyveres Biztonsági Őr tanfolyam keretében megtanultak alapján írásos vagy szóbeli jelentést tenni képes a szervezeti szabályok szerint.
 • Szükség esetén a képzés keretében megszerzett tudással elsősegélynyújtásra és újraélesztésre is képes lesz.

 

A fentieken túlmenően közel 100%-os hatékonysággal leszel képes a modul rendszerű Fegyveres Biztonsági Őr képzés végén:

 • Kellő biztonsággal alkalmazni jogi, önvédelmi, fegyvereres szakmai ismereteidet.
 • A vizsga után, munkavégzésed alatt, hatékonyan tudod alkalmazni az ütések-rúgások elhárítását, a fogásokból vagy fojtásból szabadulás és a bilincselést, valamint a ruházat-átvizsgálást is.
 • Magabiztos kezelője leszel a lőfegyverednek, a vizsga után azonnal képes leszel lőfegyverrel álló helyzetből, majd rövid lőtéri gyakorlás után, akár mozgó pozícióból a tűzmegnyitásra.

 

Miért válaszd a Magyar Felnőttképzési Centrumot?

 • Oktatóink több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkeznek, akik amellett, hogy kiváló pedagógusok, a legjobb szakemberek is a saját területükön.
 • Nem csak oktatunk, hanem a Fegyveres Biztonsági Őr tanfolyam elvégzése után hatékonyan segítünk tanácsadással az álláskeresésben is.
 • A lehető legrövidebb idő alatt, rugalmas időrendben, a haladási tempódhoz igazítva végezheted el a vagyonőri tanfolyamot.
 • Profi felkészítés mellett biztos lehetsz benne, hogy a vizsgád sikeres lesz. Sikerességi rátánk megközelíti a 100%-ot!
 • Tananyagunkat mi fejlesztjük, a hallgatóink visszajelzéseit folyamatosan beépítjük, felhasználjuk.
 • Elméleti óráinkat nem csak offline – tanteremben hanem E-learning formában is megtartjuk, így nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz valamiről.

ŐSZI AKCIÓ! vagy Végezd el bármelyik tanfolyamunkat akár INGYEN!

Csökkentsd saját tanfolyamod árát!

Iratkozzon be 1 barátod és 10 % kedvezményt kapsz!
Iratkozzon be 2 barátod és 20 % kedvezményt kapsz!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és küldjétek be jelentkezési lapotokat minél hamarabb!