Raktárvezető

Tanfolyam

Kinek ajánljuk a Raktárvezető tanfolyamunkat?

Neked, ha
• egy pörgős multinál szeretnél dolgozni, ahol a fejlődés garantált;
• egy nyugodt kis-középvállalkozásnál vállalnál műszakot, ahol a stabilitás a fő szempont;
• vonzó a logisztikai központok hangulata?

Ki is a Raktárvezető?

A Raktárvezető, a raktárvezető tanfolyam elvégzése után, a különböző raktárak, legyen szó kereskedelmi, készáru, félkész áru, vagy akár alapanyag raktárak és logisztikai szolgáltató vállalatok által üzemeltetett szervezeti egységek munkafolyamatait szervezi és irányítja. A raktárvezető képzés elvégzése után ezen tevékenységeken túlmenően ellenőrzi a különböző jogszabályok és szabványok érvényesülését is. A raktárvezetők olyan magasan képzett logisztikai szakemberek, akik mögött komoly tudás, valamint felkészültség áll. Iratkozz be, ne késlekedj, ha elvégzed a Magyar Felnőttképzési Centrum Raktárvezető tanfolyamát, akkor rengeteg lehetőség közül választhatsz és egy igazán változatos pályán helyezkedhetsz el. Garantáljuk, hogy ha kitartó vagy, akkor hosszú álláskeresés veszélye biztos nem fenyeget, ugyanis a logisztikai szférában nem ritka a munkaerőhiány. Ezért a raktárvezető képzés elvégzése után nagyon hamar megtalálhatod a számításodat, és a biztos állás mellett elkezdhetsz az élet más területein is építkezni.
A biztos elhelyezkedés feltétele azonban a raktárvezető tanfolyam elvégzése. A raktárvezető tanfolyam elvégzését gyorsan, eredmény-és gyakorlatorientáltan tudod elvégezni, magas szintű szakmai segítségnyújtás mellett. Raktáros leendő kollégákra specifikált egyéni pedagógiai módszerrel szinte 100%-os sikerességgel készítünk fel a vizsgára.

Miről szól a Raktárvezető képzés?

• A modern raktározási ismerettel rendelkező szakember, piacképes jövedelmet biztosító hiányszakmája a XXI. század logisztikai technológiájának. Aki ezt a szakmát választja, a raktárvezető tanfolyam elvégzése után, évek múltán is el tud helyezkedni, mert olyan képzettségre tesz szert, amivel a jövődben is számolhat.
• Kizárólag magas szakmai kompetenciákkal rendelkező, közérthetően oktató, multinacionális vállalatoknál dolgozó szakembereket kértünk fel a raktárvezető tanfolyam oktatójának. Olyan tanárokat, akik komoly szakmai gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek, hogy az intézményünkben tanuló résztvevők valós ismereteket és szakértelmet kaphassanak.

A Raktárvezető szervezi és irányítja a Raktárosok munkáját, akik munkaterületei az alábbiak:

• a telephelyeken és raktárakban ellenőrzi és koordinálja a raktárban folyó munkákat;
• gondoskodik az új termékek felcímkézéséről, az áruk áthelyezéséről, csoportosításáról;
• közreműködik a készletezési és leltározási folyamatokban, a nyilvántartási és információs rendszer működtetésében, valamint az anyagok szakszerű tárolásának megszervezésében és az anyag- és áruszállítás irányításában;
• raktározás területén segíti és szakmai vezetője irányításával ellátja a be- és kitárolás munkafolyamatait, az anyag átvételét és kiadását, elvégzi a komissiózás és az expediálás műveleteit;
• kezeli a kézi árumozgató eszközöket, a raktári szoftvereket és kapcsolódó egységeiket (pl. vonalkódleolvasót használ).

Kik a Raktárvezető képzés célcsoportja?

• Akiknek saját boltjuk, raktáruk van, vagy szeretnének ilyet üzemeltetni és ennek érdekében szeretnék elsajátítani a raktározás szabályszerű működtetésének részleteit.
• Akik tervszerű és szakszerű raktározási ismeretekre szeretnének szert tenni, annak érdekében, hogy anyag, vagy készletnyilvántartást legyenek képesek vezetni, hogy elkerüljék a felesleges elfekvő készletekben elvesző hasznát a vállalkozásuknak.
• Akik vezetői kompetenciákat felhasználva tervezni, szervezni és irányítani szeretnék kisebb-nagyobb, akár komplexebb raktárak munkafolyamatait, dolgozóit.

Miért válaszd a Magyar Felnőttképzési Centrumot?

• Oktatóink több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkeznek, akik amellett, hogy kiváló pedagógusok, a legjobb szakemberek is a saját területükön.

• Nem csak oktatunk, hanem a Raktárvezető tanfolyam elvégzése után hatékonyan segítünk tanácsadással az álláskeresésben is.

• A lehető legrövidebb idő alatt, rugalmas időrendben, a haladási tempódhoz igazítva végezheted el a raktárosi tanfolyamot.

• Profi felkészítés mellett biztos lehetsz benne, hogy a vizsgád sikeres lesz. Sikerességi rátánk megközelíti a 100%-ot!

• Tananyagunkat mi fejlesztjük, a hallgatóink visszajelzéseit folyamatosan beépítjük, felhasználjuk.

• Elméleti óráinkat nem csak offline – tanteremben hanem E-learning formában is megtartjuk, így nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz valamiről.

 

SZENZÁCIÓS
"NYERŐ PÁROS" AKCIÓ!

Jelentkezz barátoddal, ismerősöddel együtt bármelyik tanfolyamunkra és zsebeljetek be 10-10 % kedvezményt fejenként!

Sőt!
Hozz magaddal 10 tanfolyamra jelentkezőt és INGYEN VÉGEZHETED EL A KIVÁLASZTOTT TANFOLYAMOT!

További 10 % kedvezményben részesülnek törzs hallgatóink!
Ha nálunk végeztél már el bármilyen képzést, a következő tanfolyamod árából automatikusan 10 % kedvezményt biztosítunk számodra!