Üzletvezető

Tanfolyam

Mi az Üzletvezető képzés célja?

Az Üzletvezető tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a boltok, üzletek nyitásával, irányításával, szervezésével, ellenőrzésével kapcsolatos tevékenység elméleti és gyakorlati alapjait.

Az Üzletvezető tanfolyam során a résztvevők képesek lesznek megfelelő számításokat végezni az eredményesség, a készletezés hatékonysága és a finanszírozhatóság érdekében. Az Üzletvezetők képviseli a kereskedelmi egységet az üzleti partnerek, beszállítók és a hatóságok előtt is, ezért a képzés ideje alatt tárgyalástechnikai és protokoll ismereteket is elsajátítanak.

 

Miért válaszd a Magyar Felnőttképzési Centrumot?

  • Oktatóink több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkeznek, akik amellett, hogy kiváló pedagógusok, a legjobb szakemberek is a saját területükön.
  • Nem csak oktatunk, hanem az Üzletvezető tanfolyam elvégzése után hatékonyan segítünk tanácsadással az álláskeresésben is.
  • A lehető legrövidebb idő alatt, rugalmas időrendben, a haladási tempódhoz igazítva végezheted el az üzletvezető tanfolyamot.
  • Profi felkészítés mellett biztos lehetsz benne, hogy a vizsgád sikeres lesz. Sikerességi rátánk megközelíti a 100%-ot!
  • Tananyagunkat mi fejlesztjük, a hallgatóink visszajelzéseit folyamatosan beépítjük, felhasználjuk.
  • Elméleti óráinkat nem csak offline – tanteremben hanem E-learning formában is megtartjuk, így nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz valamiről.

 

Mi az Üzletvezető képzés munkaerőpiaci relevanciája?

  • Az utóbbi évek során a hazai kiskereskedelem folyamatosan megújul, erősödő dinamikával változik a fogyasztói igényeknek és elvárásoknak megfelelően. A kereskedelmi egységek igyekeznek elébe menni, vagy legalábbis szorosan követni a megjelenő trendeket.
  • Egy vállalkozás esetében, a kereskedelem jövőbeni fejlődéséről rendelkezésre álló ismeretek sok esetben egy-egy felkészült szakembernek kiváló pozíciót biztosítanak. Meghatározhatja azokat a helyzeteket, amelyek a jövőben vonzók és pénzügyileg kedvezőek lesznek, ezzel hatékonyan segítheti a vállalkozás hosszabb távú jövőképének kialakítását.
  • A fogyasztói igények alakulásával összhangban a nagyobb kereskedelmi vállalatok részéről is minduntalan nő a jól képzett üzletvezető iránti igény, melyet azonban a foglalkoztatottak száma az elmúlt időszakban nem tudott követni. A vásárlók kiszolgálása segítőkész, türelmes és szakszerű áruismerettel rendelkező kommunikációt igényel. Az elvárások minél teljesebb körű kielégítése érdekében igény mutatkozik a képzett üzletvezetőkre.
SZENZÁCIÓS
"NYERŐ PÁROS" AKCIÓ!

Jelentkezz barátoddal, ismerősöddel együtt bármelyik tanfolyamunkra és zsebeljetek be 10-10 % kedvezményt fejenként!

Sőt!
Hozz magaddal 10 tanfolyamra jelentkezőt és INGYEN VÉGEZHETED EL A KIVÁLASZTOTT TANFOLYAMOT!

További 10 % kedvezményben részesülnek törzs hallgatóink!
Ha nálunk végeztél már el bármilyen képzést, a következő tanfolyamod árából automatikusan 10 % kedvezményt biztosítunk számodra!