Száraztésztagyártó

Tanfolyam

Mivel foglalkozik a Száraztésztagyártó?

A száraztészta készítéséhez szükséges alap, járulékos és segédanyagok tulajdonságainak, minőségi követelményeinek ismeretében és alkalmazva a receptúrákat és gyártástechnológiát, különböző száraztészta típusokat állít össze. A feldolgozott tészta elkészítésénél használja a száraztészta készítés gépeit, berendezéseit. A szárítás előtt a tészta típusának megfelelően formáz és persze szakszerűen szárít. Végezetül a csomagolóanyagok típusainak ismeretében beállítja a csomagolási súlyokat, majd becsomagolja és termék címkével látja el a száraztésztát.

Az elkészült termékeket megfelelő körülmények között tárolja és raktározza. És mint általában az élelmiszeriparban dolgozó személy, betartja a higiéniai, élelmiszerbiztonsági és balesetvédelmi szabályokat, előírásokat.

 

Mi a Száraztésztagyártó tanfolyamunk munkaerőpiaci relevanciája?

Mint ismeretes, napjainkban, a száraztésztákból készített ételek fontos szerepét képezik a táplálkozásnak.
A szárítással tartósított élelmiszerek megőrzik tápanyagtartalmukat, és fizikai roncsolás vagy kémiai anyagok hozzáadása nélkül válnak hosszan eltarthatóvá. Többek között ezekért van erős munkaerőpiaci relevanciája a száraztésztagyártó képzésünknek.

 

Miért válaszd a Magyar Felnőttképzési Centrumot?

  • Oktatóink több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkeznek, akik amellett, hogy kiváló pedagógusok, a legjobb szakemberek is a saját területükön.
  • Nem csak oktatunk, hanem az Száraztésztagyártó tanfolyam elvégzése után hatékonyan segítünk tanácsadással az álláskeresésben is.
  • A lehető legrövidebb idő alatt, rugalmas időrendben, a haladási tempódhoz igazítva végezheted el az Száraztésztagyártó tanfolyamot.
  • Profi felkészítés mellett biztos lehetsz benne, hogy a vizsgád sikeres lesz. Sikerességi rátánk megközelíti a 100%-ot!
  • Tananyagunkat mi fejlesztjük, a hallgatóink visszajelzéseit folyamatosan beépítjük, felhasználjuk.
  • Elméleti óráinkat nem csak offline – tanteremben hanem E-learning formában is megtartjuk, így nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz valamiről.
SZENZÁCIÓS
"NYERŐ PÁROS" AKCIÓ!

Jelentkezz barátoddal, ismerősöddel együtt bármelyik tanfolyamunkra és zsebeljetek be 10-10 % kedvezményt fejenként!

Sőt!
Hozz magaddal 10 tanfolyamra jelentkezőt és INGYEN VÉGEZHETED EL A KIVÁLASZTOTT TANFOLYAMOT!

További 10 % kedvezményben részesülnek törzs hallgatóink!
Ha nálunk végeztél már el bármilyen képzést, a következő tanfolyamod árából automatikusan 10 % kedvezményt biztosítunk számodra!