Vegyiáru-eladó

Tanfolyam

Kiknek ajánljuk a vegyi áru-eladó képzést?

Akik szeretnék, vagy akiknek munkájából kifolyólag a kereskedelmi egységben található vegyiárukat szabályszerűen, biztonságosan kell kezelniük és az értékesítésükkel kapcsolatos feladatokat a munkavédelmi, környezetvédelmi, higiéniai, biztonsági előírások mentén kell ellátniuk.

 

Miért válaszd a Magyar Felnőttképzési Centrumot?

  • Oktatóink több évtizedes oktatási tapasztalattal rendelkeznek, akik amellett, hogy kiváló pedagógusok, a legjobb szakemberek is a saját területükön.
  • Nem csak oktatunk, hanem a vegyiáru-eladó tanfolyam elvégzése után hatékonyan segítünk tanácsadással az álláskeresésben is.
  • A lehető legrövidebb idő alatt, rugalmas időrendben, a haladási tempódhoz igazítva végezheted el a vegyiáru-eladó tanfolyamot.
  • Profi felkészítés mellett biztos lehetsz benne, hogy a vizsgád sikeres lesz. Sikerességi rátánk megközelíti a 100%-ot!
  • Tananyagunkat mi fejlesztjük, a hallgatóink visszajelzéseit folyamatosan beépítjük, felhasználjuk.
  • Elméleti óráinkat nem csak offline – tanteremben hanem E-learning formában is megtartjuk, így nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz valamiről.

 

Mi a vegyi áru-eladó tanfolyam célja?

  • A Vegyiáru – eladó képzés célja felkészíteni a szakmai képzésben résztvevőket a kereskedelmi egységben található vegyiáruk szabályszerű, biztonságos kezelésére és értékesítésükkel kapcsolatos feladatok ellátására a munkavédelmi, környezetvédelmi, higiéniai, biztonsági előírások mentén.
  • A vegyiáru-eladó képzésen részt vevők megtanulják továbbá, hogyan kell segíteni az árubeszerzést és átvenni az árut, az átvett vegyi áruk raktározási feladatait elvégezni és előkészíteni őket eladásra, a hatékony készletgazdálkodási szempontokat figyelembe venni és alkalmazni, kialakítani az üzlet polcképét, árufeltöltést végezni, a készletgazdálkodás hagyományos papír alapú bizonylatait vezetni, a készletgazdálkodást segítő mobileszközöket, szkennereket használni, hiteles áruajánlással segíteni a vevőket a vásárlási döntésük meghozatalában, vevők kiszolgálása, vezetni a vegyi áru kereskedelemben használt dokumentumokat, bizonylatokat, felelősen betartani a hatáskörébe tartozó előírásokat.
SZENZÁCIÓS
"NYERŐ PÁROS" AKCIÓ!

Jelentkezz barátoddal, ismerősöddel együtt bármelyik tanfolyamunkra és zsebeljetek be 10-10 % kedvezményt fejenként!

Sőt!
Hozz magaddal 10 tanfolyamra jelentkezőt és INGYEN VÉGEZHETED EL A KIVÁLASZTOTT TANFOLYAMOT!

További 10 % kedvezményben részesülnek törzs hallgatóink!
Ha nálunk végeztél már el bármilyen képzést, a következő tanfolyamod árából automatikusan 10 % kedvezményt biztosítunk számodra!